O NAMA

Zlatara Rubin je osnovana 1982. godine kao porodična zanatska radnja. Danas zlatara proizvodi sve vrste zlatnog i srebrnog nakita u serijskoj i unikatnoj izradi ručno, presovanjem, kovanjem i livenjem. Možemo se pohvaliti i proizvodnjom filigrana.
Od zlata i srebra od koga izdvajamo unikatne predmete kao što su zidni sat od filigrana, brod od filigrana, muštikle i upaljače kao i mnogo drugih predmeta: lance, burme, prstenje, minđuše, priveske od zlata i srebra.
Zlatara Rubin vrši sve vrste popravki zlatnog i srebrnog nakita, topljenje i izrada od donetog materijala kao i sve vrste graviranja od koga izdvajamo graviranje fotografija na najsavremenijim mašinama. Kod nas možete doneti vaše staro zlato i klasičnom zamenom menjati za novo po najpovoljnijim uslovima. Uz to radimo i otkup zlata po najboljoj ceni. Ljubazno osoblje naših zlatara kao i usluge naših majstora su već poznata našim kupcima, zato vas pozivamo da dođete u naše prodavnice i uverite se sami.
Zlatara ima moderno opremljenu radionicu i radi isključivo za svoja prodajna mesta tako da svakom našem proizvodu posvetimo maksimalnu pažnju. Zlatara ima opremljenu laboratoriju za identifikaciju, proveru i čistoću plemenitih metala kao i rafinaciju i određivanje stepena finoće plemenitih metala, proveru i procenu brilijanta.

Naša prodavnica

Dimitrija Tucovića 3, Subotica
Telefon: +381/24/533-532
+381/65/533-532-5

Radno vreme
Pon.-Pet.  09h-19h
Subota: 09h-14h

Posvećeni savršenstvu

Zlatara Rubin vrši topljenje, preradu i izradu zlatnog i srebrnog nakita, izradu po porudžbini od Vašeg donetog materijala, izradu unikatnih predmeta, jednom rečju sve što poželite. Najsavremenijim mašinama za utvrđivanje stepena finoće nakita radimo analizu zlata, gde se u potpuno kompjuterskom postupku određuje udeo ostalih metala u leguri, izražen u procentima.